Engeguem la “temporada” amb ganes i energia!

Tot recordant el Curs de Preparats amb Plantes que varem fer a Cervera a la Primavera, i que ara hem programat pel 3 d’octubre, i 7 i 28 de novembre.

Encara queda alguna plaça per qui vulgui!!

Per a mes informació: 973532110 o info@fitomon.com.

Aquest curs te com a màxim objectiu donar a conèixer i recuperar l’ús d’espècies vegetals del nostre entorn que poden ser incorporades a la gastronomia i a la farmaciola, tot redescobrint la botànica d’espècies silvestres autòctones o cultivades, aplicades a la alimentació, la medecina o la cosmètica, que s’utilitzaven antigament i que ara estan en desús.

Per això, s’ha de saber quina part s’empra, com collir-les per tal de conservar-les i la quantitat que ens cal, quan es recol•lecten i quants dies en podrem gaudir, on trobar-les i de quin lloc s’han de collir, quins poden ser els seus usos culinaris, medicinals i cosmètics, com conservar-les, saber-les identificar correctament, evitant equivocacions que suposarien un risc per la salut, i sobre tot, com fer preparats i remeis senzills.

El nostre entorn gaudeix d’una riquesa vegetal increïble, i sense gaires complicacions podem afegir personalitat a un plat i omplir-lo de sentit o podem gaudir d’una farmaciola natural.

10-2 10-3 10-4 10-5 11 12 13

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Scroll to Top