Oli d’argan

Argania spinosa. Arbust de les planes atlantiques del sud del marroc. Utilitzat tradicionalment en alimentació i cosmètica. Ara es troba per tot arreu.

Em pregunto la seva producció limitada en mans de qui està i qui el pot fer servir.

fitomon oli argan

 

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Scroll to Top