TALLER-PA

Els dos tallers bàsics que El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola vam fer el passat mes de març, van tenim molt bona acollida; les places es van omplir de seguida i van quedar curtes per encabir a tots els que hi van voler participar. Des de llavors molta gent s’ha posat en contacte amb nosaltres interessant-se pels tallers i per aprendre a fer pa.

Això ens ha animat a organitzar dos nous tallers pel proper diumenge dia 9 de juny, a l’Ajuntament d’Argençola.

 El taller del matí de 9 a 2, tornarà a ser un taller bàsic d’iniciació a l’elaboració de pa artesà.

 El taller de la tarda de 4 a 8 serà un monogràfic de pans catalans: pa de pagès, llonguets i coques.

 El preu és de 25 euros per taller i les places són limitades. Podeu fer la  inscripció amb la butlleta que trobareu a la nostra web www.eltrill.org

Per fer un bon pa hi ha dues coses fonamentals: els ingredients i el procés d’elaboració.

 Els ingredients dels nostres tallers són ecològics i de primera qualitat; conreats, collits i molts pel Josep Mestre a les seves terres d’Argençola i Santa Coloma de Queralt. El Josep també s’ha dedicat a recuperar blats antics que s’havien anat perdent com la xeixa, el forment o el florence aurora. Amb alguns d’ells podreu treballar als tallers.

 El procés que hem de seguir per fer un bon pa ens l’ensenyarà l’Idris Cruz de Pan Baraka, que fa pa des de molt jove i que d’una manera molt didàctica de ben segur us encomanarà la seva passió pel pa ben fet.

 Us hi esperem a tots!!!

 El Trill
Associació cultural del terme d’Argençola

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Scroll to Top