Aquesta primavera Fitomon i Tarpuna S.L. (www.horturba.com) han engegat un projecte comú; consisteix en la publicació d’un poster informatiu que divulga l’ús de les plantes aromàtiques, medicinals i condimentaries. Aquest poster acompanya una taula de cultiu on si exposen les plantes vives de les que es dóna informació.

El poster i la taula estaran en les principals fires de plantes medicinals d’aquesta temporada, també està disponible per centres d’ensenyament, associacions i tots aquells interessats que vulguin divulgar i conèixer l’ús de les plantes medicinals d’una forma pràctica i divertida.

El motiu de la realització d’aquest projecte, enfoca dos àmbits, per una banda es divulga l’ús i el cultiu de planta aromàtica, condimentaria i medicinal, i per l’altra es mostra com a opció de cultiu casolana, per aquelles persones que no tinguin accés directe a la terra, és una bona opció per cultivar al balcó o a la terrassa. Cada edició d’aquest poster preten enfocar un tema en concret, així poc a poc anar mostrant exemples de possibilitats de cultiu. 

El tema d’aquest poster i taula de cultiu és: “Cultiu Casolà de Condimentàries d’Ombra”

Per a més informació podeu consultar a info@fitomon.com

Moltes gràcies!

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Scroll to Top