Us donem la benvinguda al blog de Fitomón,

Aquest blog pretén ser un espai de trobada per a tots els interessats en el món de les plantes medicinals i els productes naturals. Per sort en l’actualitat hi ha molts espais que dediquen el seu temps a divulgar i compartir experiències entorn les plantes i espècies vegetals, Fitomón hi participa afegint el seu petit gra de sorra.

Us donem la benvinguda al Blog de Fitomón,

Aquest blog pretén ser un espai de trobada per a tots els interessats en el món de les plantes medicinals i els productes naturals. Un dels objectius més importants per nosaltres és divulgar i compartir experiències entorn les plantes i espècies vegetals, Fitomón hi participa afegint el seu petit gra de sorra.

Fitomón és una Consultora en productes naturals, espècies vegetals alimentaries, medicinals, aromàtiques, cosmètiques i veterinàries, www.fitomon.com, que ofereix els seus serveis a la indústria, agricultura, administració i ensenyament, entre altres.

Astrid van Ginkel gaudeix d’una llarga experiència contrastada en l’estratègia legal de comercialització dels productes a base de plantes i en la formació.

Així doncs, us donem les gràcies per participar i interactuar de forma que cada vegada siguem més els que creguem en la importància del retorn cap al coneixement de la natura, oberts a tots els regals que tenim pendents per descobrir.

Astrid van Ginkel

Desplaça cap amunt